HardwareHeaven.com

HardwareHeaven.com

Looking for the skin chooser?
 
 
  • Home

  • Hardware reviews

  • Articles

  • News

  • Tools

  • Gaming at HardwareHeaven

  • Forums

 

Go Back   HardwareHeaven.com > Forums > Graphics Cards > AMD Graphics Cards


AMD Graphics Cards Discuss everything that is Radeon!

Reply
 
Thread Tools
Old Jun 28, 2005, 08:33 PM   #1
DriverHeaven Addict
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 260
Rep Power: 0
ledzep is on a distinguished road

Sad CLI.EXE just stopped working

hi all
i had it running with the 5.6 catalyst for a few days and now its gone and wont start anymore.

the only change i made in my system today is over clock the cpu from 3.0 to 3.2ghz, i tried to go back to
3.0ghz but it didnt change the fact CCC wont start, when i click on it and look at the task manager i see CLI.EXE appearing in the list and then crashes and dissapears i tried to restart it many times but nothing its just dead.

any ideas on how to solve it?
yes i have frame network 1.1 as it did run ok for a few days.

thanks lz.
__________________
[color=limegreen]P4 2.4C@3.2ghz | 4xGeil 256MB PC3200@2.5,4,4,8 | Thermaltake silent purepower 480W | ATI 9800 Pro 128mb (r350) + ATI Silencer #1 max@440/370 | Gigabyte GA-8IPE1000 Rev1.0 | SB Realtech AC97 Audio onboard | 2*IBM (120+80GB, 8mb Buffer)@7200rpm | WinXP Pro SP-1| DX 9.0c & UniAN 5.6| LG Flatron 775ft (17")@1024*768|[/color]
[color=palegreen]aquamark03-> 52,306 | 6,561<-3dmark03[/color]
[color=yellow]3Dprof - try it![/color]
ledzep is offline   Reply With Quote


Old Jun 28, 2005, 09:49 PM   #2
mkk
HardwareHeaven Extreme Member
 
mkk's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Sweden
Posts: 5,296
Rep Power: 310
mkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his statusmkk is godlike in his status
System Specs

Try reinstalling .NET and/or the CCC. There's an odd chance that some file got damaged by system instability.
mkk is online now   Reply With Quote
Old Jun 28, 2005, 09:55 PM   #3
DriverHeaven Extreme Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6,794
Rep Power: 0
H3X4D3C1M4L will become famous soon enoughH3X4D3C1M4L will become famous soon enough

Or make sure you go to windows update and get the .NET framework patches, then run driver cleaner and reinstall all drivers
H3X4D3C1M4L is offline   Reply With Quote
Old Jun 28, 2005, 10:20 PM Threadstarter Thread Starter   #4
DriverHeaven Addict
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 260
Rep Power: 0
ledzep is on a distinguished road

my system is upto date, nothing more to get in windows update.
i have .net framework 1.1 + 1 hotfix for it installed.
i looked for those patches , but i dont find any.

i also uninstalled>safemod>drivercleaner>reinstall and nothing seems to work.
__________________
[color=limegreen]P4 2.4C@3.2ghz | 4xGeil 256MB PC3200@2.5,4,4,8 | Thermaltake silent purepower 480W | ATI 9800 Pro 128mb (r350) + ATI Silencer #1 max@440/370 | Gigabyte GA-8IPE1000 Rev1.0 | SB Realtech AC97 Audio onboard | 2*IBM (120+80GB, 8mb Buffer)@7200rpm | WinXP Pro SP-1| DX 9.0c & UniAN 5.6| LG Flatron 775ft (17")@1024*768|[/color]
[color=palegreen]aquamark03-> 52,306 | 6,561<-3dmark03[/color]
[color=yellow]3Dprof - try it![/color]
ledzep is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2005, 07:58 PM Threadstarter Thread Starter   #5
DriverHeaven Addict
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 260
Rep Power: 0
ledzep is on a distinguished road

Bump!

i kinda gave up on CCC till it gonna be a stable app, wierd but seems that noone really knows how to deal with and if its working fine! but if it isn't? noone knows what to do, i guess ATI have some serious issues to work on.

in the meanwhile im back to the good old UniAN 5.6 with the old CP.
they rock as allways
lz.
__________________
[color=limegreen]P4 2.4C@3.2ghz | 4xGeil 256MB PC3200@2.5,4,4,8 | Thermaltake silent purepower 480W | ATI 9800 Pro 128mb (r350) + ATI Silencer #1 max@440/370 | Gigabyte GA-8IPE1000 Rev1.0 | SB Realtech AC97 Audio onboard | 2*IBM (120+80GB, 8mb Buffer)@7200rpm | WinXP Pro SP-1| DX 9.0c & UniAN 5.6| LG Flatron 775ft (17")@1024*768|[/color]
[color=palegreen]aquamark03-> 52,306 | 6,561<-3dmark03[/color]
[color=yellow]3Dprof - try it![/color]

Last edited by ledzep; Jun 29, 2005 at 09:58 PM.
ledzep is offline   Reply With Quote
Old Jul 18, 2005, 08:16 PM   #6
HardwareHeaven Extreme Member
 
The_Neon_Cowboy's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Bloomington, Indiana, United States
Posts: 16,048
Rep Power: 138
The_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seenThe_Neon_Cowboy has a divinity and aura the likes we have never seen
System Specs

Quote:
Originally Posted by ledzep
~i kinda gave up on CCC till it gonna be a stable app, wierd but seems that noone really knows how to deal with and if its working fine! but if it isn't? noone knows what to do, i
guess ATI have some serious issues to work on.~
I know Sorry this thread escaped me it one that didn't show for me
with my daily visits. I Useally click the veiw new pots and sometimes I
could swear some posts aren't showing up anyways....
[color=#32cd32][/color]
[color=#32cd32][/color]
[color=#32cd32]P4 2.4C@3.2ghz | 4xGeil 256MB PC3200@2.5,4,4,8 | [/color]
[color=#32cd32]Thermaltake silent purepower 480W | ATI 9800 Pro 128mb [/color]
[color=#32cd32](r350) + ATI Silencer #1 max@440/370 | Gigabyte GA-8IPE1000 [/color]
[color=#32cd32]Rev1.0 | SB Realtech AC97 Audio onboard | 2*IBM (120+80GB, [/color]
[color=#32cd32]8mb Buffer)@7200rpm | [color=red]WinXP Pro SP-1[/color]| DX 9.0c & UniAN 5.6| [/color]
[color=#32cd32]LG Flatron 775ft (17")@1024*768|[/color]


My 1st question would be are you running Xp Sp2? The drivers
starting requireing SP2 quite a long time ago to work correctly.
Maybe you just havn't updated you siggy but figured I'd say
something just in case. Make sure you've got all your windows
updates non the less.

If you runnin SP1 don't update via a patch make a slipstrem CD
Forma and reinstall and you have better results then applying the
patch

Some 3rd part tweaker/overclockers clocker can interfere
except for like example rage3dtweak wich has been adapted
made for use inside and with CCC.

CCC installer has a built in "reapair install "you just have to go
into the C:\ATI\Support\"DRIVER VERSION STRING HERE"\ACE\
Setup.exe Then choose reapair it can fix some issues, but it just
reapiring the install as if you'd uninstaled and reinstalled it..

Some 3rd party drivers make chages unmentioned and unreleased to the
drivers that aren't undone when installing its not impossable for those changes
to affect you next driver install.

Last but not least you o/cing could be affecting the stabilty of
your system. O/cing to high "can" result in issues that are near
impossable to fix with out a format in some case. For example
O/c you ram a little to high and start windows it will corrupt somethings.
Especailly anythinmg you install. Just like if the memory was bad...
Just mke sure you've looped prime95 for hours, as well as 3dmark05,
and memtest 86/doc memory to ake sure you oc is stable. Not impossable
that you o/c is no as stable as you think it is.

Well thats just from the top of my head after all I just woke up.
Every system is diffrent It's far easier to fix a problem setting at
the keyboard maybe that will poiunt you in the right direction.
__________________
The_Neon_Cowboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools