Robert McClelland's Recent Activity

  1. Robert McClelland replied to the thread Any chance of a 2017 Sound Blaster Oni PAX Driver?.

    Would take look soon finally settled in new home

    Oct 19, 2017 at 12:00 AM
  2. Robert McClelland replied to the thread PAX_SBZ_CD_L13_1_01_10V1.00.7z.

    No issues after upgrading from mine today :-)

    Oct 18, 2017 at 11:59 PM
  3. Robert McClelland replied to the thread Which set for Old xtremegamer SB0730?.

    Dont know :-( if you want get refurbished creative z card for 60 bucks that what I did :-) sounds like your optical is going out you...

    Oct 17, 2017 at 10:13 AM
  4. Robert McClelland replied to the thread Post your new speedtest.net.

    [IMG] middle of no where cell tower internet ;)

    Oct 10, 2017
  5. Robert McClelland posted a new thread.

    Ya I'm around lol just been hiding middle of no where land ;)

    http://speedtest.xfinity.com/results/J8L8Q7MMIIEL413 I'm on unlimitedville internet which cost me 150 a month but hey its unlimited data...

    Forum: Off-Topic Forum

    Oct 10, 2017
  6. Robert McClelland replied to the thread PAX_XFTI_PCDRV_L11_2_40_0015_2017v1.00 Titanium Driver.

    sorry if haven't been around been busy getting settle in new home in mich in middle no where have used cell tower internet :P lol don't...

    Oct 10, 2017
  7. Robert McClelland posted a new thread.

    Im back but

    Hope have outdoor antenna hook up for better faster internet threw unlimitedvile :-) speeds ang 12megs from cellnbut once its boosted...

    Forum: PAX Drivers

    Sep 30, 2017
  8. Robert McClelland replied to the thread Center channel not working.

    Did you try another speaker? In on center? If not your center might be bad

    Sep 30, 2017
  9. Robert McClelland replied to the thread PAX_XFRL_PCDRV_L11_3_00_2021a_2017v1.00 Titanium Driver HD.

    Like I said i dont have an card to test with, but thanks for trying it out. Ill will rebuild it soon.

    Sep 30, 2017
  10. Robert McClelland replied to the thread Site frequently not responding, failing to load or disappearing entirely.

    Update still doing it at home page no access

    Sep 2, 2017
  11. Robert McClelland replied to the thread PAX_XFTI_PCDRV_2_40_0011_2015_V1.00.

    :-) ya that fine

    Sep 2, 2017
  12. Robert McClelland replied to the thread drivers audigy se and windows 10 64 bits.

    Don't think so your best best upgraded to z series no issues

    Aug 26, 2017
  13. Robert McClelland replied to the thread No sound after upgrading to Windows 10 "X-Fi Xtreme Gamer SB0770 ".

    z series good way to go have one my self works great with ten

    Aug 13, 2017
  14. Robert McClelland replied to the thread PAX_XFTI_PCDRV_L11_2_40_0015_2017v1.00 Titanium Driver.

    Did you install the official driver first then mine after? Ill try rebuild but let me know.

    Aug 12, 2017
  15. Robert McClelland replied to the thread PAX_SBZ_CD_L13_1_01_10V1.00.7z.

    Yup sorry late response, After you change it and save the file and reinstall

    Aug 10, 2017
visited