5.1 or 7.1 Sound Blaster Tactic Alpha or Sigma?

Discussion in 'PAX Download - Headphones Series' started by M@rtinezPL, Feb 3, 2012.

  1. M@rtinezPL

    M@rtinezPL New Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HI
    I have a question. How i have configure my headset to use 5.1 or 7.1 in Windows Control panel. Best regards :)
     
  2. M@rtinezPL

    M@rtinezPL New Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone help ;) ?
     
  3. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    37,439
    Likes Received:
    697
    Trophy Points:
    138
    not sure...

    but

    Creative Wereldwijde Ondersteuning

    doesn't really say much about configuring in either windows xp or vista/7/8 aside from installing the drivers and then things just "work"?

    Check the sound devices and see if you can click on configure... see what's show under the properties of the device to.. there could be sample modes or settings located there too.
     
  4. M@rtinezPL

    M@rtinezPL New Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nope, drivers detect headphones as headset no speaker. This the bug, maybe Robert fix it :D

    [​IMG]


    [​IMG]

    Thx, for Your advice :cool:
     
  5. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    37,439
    Likes Received:
    697
    Trophy Points:
    138
    yeah sorry i'm not really sure how they fubared that up... but *sigh*... creative has their way of doing it every time.

    The only thing i think you could do is indeed see if Robert could do something or email creative directly giving them these screenshots and asking them to tell you what to do next.
     

Share This Page