Firefox private window not loading google.

Discussion in 'General Software Discussion' started by Liqourice, Jul 8, 2017.

  1. Liqourice

    Liqourice Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    3,526
    Likes Received:
    209
    Trophy Points:
    73
    I've experienced something weird on the W8 computer at work. If I open a private window and try to go to google it just gets stuck at "waiting for...." indefinately. Same thing happens with yahoo webmail. All other sites I've tried works fine.

    Doing the same thing in a normal window they load just as they should.

    I just can't figure out why this is happening. There's nothing blocked on the computer or the network, there's no proxy or VPN in play. It's no big issue really but I don't like when I can't figure out why something is happening, it annoys me. :)

    On all rigs at home everything works as it should, W7 on all three though.
     
  2. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    37,517
    Likes Received:
    714
    Trophy Points:
    138
    that is indeed bizarre and i haven't a clue where you'd start short of attempting a refresh of firefox
     
  3. Liqourice

    Liqourice Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    3,526
    Likes Received:
    209
    Trophy Points:
    73
    Made a full update of just about everything from windows to drivers and software and now it works again. I guess something got broken somewhere and updating fixed it.
     

Share This Page

visited