No sound after upgrading to Windows 10 "X-Fi Xtreme Gamer SB0770 "

Discussion in 'PAX Download - PCI X-Fi Series' started by Mez, Aug 9, 2015.

  1. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    i have X-Fi Xtreme Gamer SB0770 , after upgrading to windows 10 there's no sound
    no errors or yellow signs or anything shows that there's a problem
    just no sound .. i tried to make it at highest level i hardly heard sound
    but very very low .. almost no sound

    i tried every thing but didn't work .. but i didn't upgrade the driver yet
    help please
     
  2. mihai1025

    mihai1025 New Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I use XFI_SupportPack_3_4 until Win 10 drivers will be released. It works good, google for it. I also use Firefox because on Chrome I get sound artifacts.
     
    Mez likes this.
  3. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,303
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    88
    Your best bet get usb gamecom 780 headset to main drivers come out there less around 50 bucks now
     
    Mez likes this.
  4. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    All things working with XFI_SupportPack_3_4 ??
    Volume panel , sound and consol and everything ?
     
  5. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Another question
    If i am going to install XFI_SupportPack_3_4
    What i need to delete / uninstall now before doing it ?
    And how to perfectly remove it to avoid any error / conflict



    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
     
  6. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,303
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    88
    Sorry man I can't help with dan's stuff here. Someone else could along they don't post links here.
     
  7. mihai1025

    mihai1025 New Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    You only need to uninstall any other drivers installed. Every app will work.
     
  8. Balantakos

    Balantakos Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    16
    3.5 is out.
     
    mihai1025 likes this.
  9. elcorsico

    elcorsico New Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    1
    idem for me no sound with XFI_SP_3.5 , why ?
    \VEN_1102&DEV_0005&SUBSYS_00311102&REV_00\5&16438895&0&0000E4
    driver is ok in windows10 , but no sound
     
  10. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I tried to install 3.5 version but i got error says :

    "Setup is unable to detect a supported product on your system"

    What should i do
     
  11. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,303
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    88
    You need delete old software and start menu make sure creative service has stop. Then run reg fixer and defrag the reg. Then disable driver sign you may have wait to Oct for sound.
     
    Mez likes this.
  12. elcorsico

    elcorsico New Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    1
    install the last update xfi driver win10 in manuel , it's work , test today and nice driver
     
    Mez likes this.
  13. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Sorry but How to disable driver sig and stop creative service ?

    It's very long time i didn't make it so i don't remember exactly
     
  14. elcorsico

    elcorsico New Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    1
    no disable sig driver in creative driver, just extract the file : SBXF_PCDRV_L11_2_30_0007
    and install the driver in manuel mode ;-)
     
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,303
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    88
    You have stop creative service in task Manger in processor manager area look for Creative Service. Then you delete old software and uninstalled driver. Then go to bios f7 or if on windows 8 go to adv restart then trouble shoot. Then adv startup reboot disable driver sign
     
    Mez likes this.
  16. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks bro
    I got back to our old conversation at skype "one year ago" and i used the same steps and YEAH .. it works :D

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
     
  17. Mez

    Mez Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    up
    same problem happens again in 2017 after windows 10 update
    something can be done or i should forget about that card?
     
  18. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,303
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    88
    z series good way to go have one my self works great with ten
     

Share This Page

visited