3-D problems

Discussion in '3-D Audio' started by Shiva-urup, May 14, 2010.

  1. Shiva-urup

    Shiva-urup New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have just installed the kX driver, and I'm only using headphones.

    The sound is comming out in 3D. I want plain stereo no effects what so ever. I have just reinstalled windows, and before that it was working perfectly with the kX driver.

    I cant remeber what i did to get it work before I reinstalled, I guess i'm looking for a 2.0 setting, or something like that?

    I'm using: SB Live 5.1 - SB0102 10k1
    If that helps in solving my problem. :)

    I've in the surrounder+, tried to set 2.0 with no surround, I've even tried all the presets in there and they sound exactly the same. No change what so ever :(
     
    Last edited: May 14, 2010
  2. Shiva-urup

    Shiva-urup New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've some how solved the problem by using the black mini-jack instead of the green, and then using the "send front to bag" and then all the 3D-effects was gone.
    NICE CLEAN sound without any effects is comming to my ears, why this solved the problem I really don't know, but it did :)
     
  3. Shiva-urup

    Shiva-urup New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Now I have problems with some clicking, or how should I explain it. Some thicks or something like that. Sounds not god, and the thicks are comming and going with 1-2 minute intervals?

    Someone who have tried this?
     

Share This Page

visited