DC Not Working Properly On Vista

Discussion in 'Driver Cleaner.NET Support' started by MANGUSTO, May 27, 2009.

  1. MANGUSTO

    MANGUSTO Guest

    Well, I have the latest version of DC, Vista Home Premium SP1 with all updates and here's the problem: when I run DC everything's fine, but after checked the filters I need (ATI, ATI CCC ecc) the program just doesen't work, says scanning but nothing happen, I waited like 1 hours but it's stucked.

    I also tried compatibility Windows XP SP2 but doesen't change anything.

    I am the only one administrator and have UAC disabled.

    Thanks
     
  2. dipstick

    dipstick New Member

    Joined:
    May 29, 2002
    Messages:
    3,609
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Running it in windows safe mode? Make sure no AV apps are running but they shouldn't in safe mode
     
  3. HardwareHeaven

    HardwareHeaven Administrator Staff Member

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    32,274
    Likes Received:
    163
    Trophy Points:
    88
    which version of DC are you using? "DC.net" - right?
     
  4. MANGUSTO

    MANGUSTO Guest

    Latest version with Live Update and yes, I'm in safe mode and no AV running...

    I just see that it takes like 30 minutes to clean the system... something's wrong.
     
  5. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    i am on vacation, but what is the size of your windows folder? Looks like the file search is taking long. I will check and test more when i get back from vacation.
     

Share This Page

visited