Is the site painfully slow for everyone ...

Discussion in 'Site Feedback & Announcements' started by Mr Cairo, Jul 29, 2018.

  1. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    2,997
    Likes Received:
    409
    Trophy Points:
    108
    or just me, taking over a minute to load the forum and has taken 4 minutes to get to a point where I am able to create this thread/
     
  2. MIG-31

    MIG-31 HardwareHeaven News Mod Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    71,935
    Likes Received:
    1,540
    Trophy Points:
    153
    No it Is not just you...Taken around a minute to open this thread up..

    It has been down since Friday also for me..
     
    Last edited: Jul 29, 2018
    Mr Cairo likes this.
  3. QB71

    QB71 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    110
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    53
    Here in Toronto this site is slowed to a crawl... took over 3 minutes to get to the point where I could type... Probably take another two to post these words.

    EDIT: Actually once in the thread, things are snappy and quick. Must be a bad ad.

    QB
     
  4. MIG-31

    MIG-31 HardwareHeaven News Mod Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    71,935
    Likes Received:
    1,540
    Trophy Points:
    153
    I have sent an email to admin..

    EDIT: Editing a thread is working fast, Creating one is working but it takes just under a minute to show up as posted.
     
    Last edited: Jul 29, 2018
  5. IvanV

    IvanV HH Assassin Guild Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    9,998
    Likes Received:
    1,349
    Trophy Points:
    123
    I thought it was down altogether.
     
    Tyrsonswood likes this.
  6. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,038
    Likes Received:
    795
    Trophy Points:
    138

    This!
     
  7. Rayder

    Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    2,278
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    58
    Yeah, it's been like this for at least a week now. I figured it was just down. Only reason I got in today is because I clicked the link, and when it just sat there, I finished cooking my food and it was here when I came back. Surprised it's been left to be this slow for as long as it has.
     
    Tyrsonswood and IvanV like this.
  8. Judas

    Judas Obvious Closet Brony Pony

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    38,040
    Likes Received:
    801
    Trophy Points:
    138
    i've every day, attempted to load hardwareheaven and it's been completely inaccessible by me for quite some time, page couldn't be displayed after timing out. And even "is it just me" website checker was reporting that it wasn't just me, the website wasn't responding at all.

    I'm rather surprised it loaded today at all, but it still took about 5-10 minutes
     
  9. Trusteft

    Trusteft HH's Asteroids' Dominator

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    20,655
    Likes Received:
    1,814
    Trophy Points:
    153
    Today was the first day in ages (ie a couple of days?) that the site works fine for me.
    I am glad it has returned.
     
  10. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,038
    Likes Received:
    795
    Trophy Points:
    138
    Still painfully slow here...
     
  11. Rayder

    Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    2,278
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    58
    Still just as slow as it's been for me too.

    I noticed it said this when I finally got it to load:
    Total: 448 (members: 2, guests: 98, robots: 348)

    Could the slowness have something to do with all those "robots"?
     
  12. Liqourice

    Liqourice Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    3,837
    Likes Received:
    339
    Trophy Points:
    93
    Finally got in after trying for days. At the moment it seems to work ok though.
     
  13. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    2,997
    Likes Received:
    409
    Trophy Points:
    108

    not for me, its still a minimum of 30 seconds to load any page ...
     
  14. MIG-31

    MIG-31 HardwareHeaven News Mod Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    71,935
    Likes Received:
    1,540
    Trophy Points:
    153
    The front page has been working ok and quite snappy.

    The forums were working fine from yesterday and including this morning.

    Now its back to a go slow mode again.
     
  15. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,038
    Likes Received:
    795
    Trophy Points:
    138

    There's over 550 "robots" on right now...
     
  16. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    2,997
    Likes Received:
    409
    Trophy Points:
    108
    They may have been for you but I had teh same issue yesterday on the 3 or 4 times I checked, the fornt page is Just "ok" not snappy and the forums are painful, at no point did they load ok at all

    EDIT >> this post did post pretty quick just ten but thats about it
     
  17. Tyrsonswood

    Tyrsonswood HH's curmudgeon

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13,038
    Likes Received:
    795
    Trophy Points:
    138
    It seems once you are in a thread, posting isn't a problem. Getting to the thread in the first place, on the other hand...
     
  18. IvanV

    IvanV HH Assassin Guild Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    9,998
    Likes Received:
    1,349
    Trophy Points:
    123
     
  19. MIG-31

    MIG-31 HardwareHeaven News Mod Staff Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    71,935
    Likes Received:
    1,540
    Trophy Points:
    153

    I can't answer that one, As I said the front page is working fine for me, The forums are still very slow.. (once you get in replying is working as it should be)

    As I said above I did send an email to Steve, with a link to this thread here, so hopefully he may see our posts..
     
  20. Mr Cairo

    Mr Cairo Require backup .... NO

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Messages:
    2,997
    Likes Received:
    409
    Trophy Points:
    108
    I will say today the front page loads pretty quick (but still slower than Im used to ) the links for everything like competition, News,reviews etc is pretty damn good but as soon as you click that forum link .....
     

Share This Page

visited