Offical Show Your Rig Off

Discussion in 'Overclocking, Benching & Modding' started by ReV smokey255, Nov 17, 2004.

  1. CDsDontBurn

    CDsDontBurn AMD & Petrol Heads Mod

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    25,563
    Likes Received:
    436
    Trophy Points:
    123
    lol.....i just took a pic of my system just right now to see if my digi cam did the same thing and it does :lol:! Shows all my fans not moving at all :p. Not a single one....my two exhaust, my CPU fan, nor my north bridge fan :p.

    [​IMG]
     
  2. Asmoday

    Asmoday Demonic

    Joined:
    May 18, 2002
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    58
    Yup they are weird in that way, I was pretty confused when i had mounted the mobo and the rest for the first time and it booted up in single channel. I was like WTF! Then i consulted the manual and it indeed said "green+purple=DC" I guess it's my own fault, i rarely use the manual for anything...lol (I think that is a male thing :rofl: )
     
  3. pr0digal jenius

    pr0digal jenius Delete Me

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    14,526
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0

    RTFM
     
  4. CDsDontBurn

    CDsDontBurn AMD & Petrol Heads Mod

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    25,563
    Likes Received:
    436
    Trophy Points:
    123
    lol...the only time i use the manual is when i go plug in the USB and firewire headers on the MoBo. I don't know how those little bastards line up so i gotta use the manual :p. That is unless the case gives me a free-bee and has all the headers all lined up for me in one big USB header block.
     
  5. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    finally got the diggy cam going :lol: here are some pics! ill update when i get my new gear and my delta 150cfm baby!!!11! :drool: :rofl: :rofl: :rofl:



    [​IMG]

    [​IMG]

    and in the dark :eek:

    [​IMG]

    intelofication :evil:
     
    Last edited: Feb 13, 2005
  6. Lowfat

    Lowfat Xtreme

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Messages:
    4,246
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    0
    hey itchy5 does that swifttech wire stuff for your water hoses actually work well?
     
  7. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ya if you have cheap ass PVC tubing like i do ;) tygon or clear flex wouldn't need it :D
     
  8. CDsDontBurn

    CDsDontBurn AMD & Petrol Heads Mod

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    25,563
    Likes Received:
    436
    Trophy Points:
    123
    you need another cathode light at the top to make the glow come from both top and bottom. Otherwise.....it's pretty clean :).
     
  9. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ya i have 2 one blue one UV stacked on top of each other but i cant get the 12in at the top of the case :confused: damn mid towers :D im ordering a 4in from SVC for $4 :taste: cheap yet effective :bleh:
     
  10. Lowfat

    Lowfat Xtreme

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Messages:
    4,246
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    0
    my tubing was 30 cents a foot canadian :D:D however i get an incredible deal. i use coke syrup lines, stuff is very strong.
     
  11. Lowfat

    Lowfat Xtreme

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Messages:
    4,246
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    0
    You should be able to get 12" lights in there. i have 2 in my Super Lanboy which is a mid tower.
     
  12. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i can but it wont let me close the side panel :hmm: trust me ive tryed :D
     
  13. Logla

    Logla Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    3,310
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    Heres Behemoth in its current incarnation.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  14. CDsDontBurn

    CDsDontBurn AMD & Petrol Heads Mod

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    25,563
    Likes Received:
    436
    Trophy Points:
    123
    don't you ever worry about your rig just rolling off the table it's on?
     
  15. Logla

    Logla Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    3,310
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    Nope - locking castors :p

    The desk is rock steady as well so I don't think I have much to worry about.
     
  16. Asmoday

    Asmoday Demonic

    Joined:
    May 18, 2002
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    58
    Ahh...a Stacker Logla ;)...hmmm, man i'm itching to get back to watercooling my rig again...
     
  17. Logla

    Logla Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    3,310
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    the space this thing has is unreal. apparently you can mount an HE120.3 rad behind the front grills. Although there wont be much room for any drives.
     
  18. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks for the idea logla :D im gogin to start saving up and see how many rads i can get in that :evil: i hate money :p
     
  19. CDsDontBurn

    CDsDontBurn AMD & Petrol Heads Mod

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    25,563
    Likes Received:
    436
    Trophy Points:
    123
    i just ordered a new PSU.....imna take new pix when it's all done :).
     
  20. itchy5

    itchy5 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

Share This Page

visited