OS X 1.11b0 (BETA) Bug Reports

Discussion in 'MAC OS X Driver' started by Eugene Gavrilov, Dec 28, 2009.

  1. altaveron

    altaveron New Member

    Joined:
    Nov 24, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks Eugene Gavrilov!

    But there is critical problem with kxAudio Driver 1.11b0 on Show Leopard and Lion:

    1. Skype crashes after 3 seconds after start. Can't use at all.
    2. There is no any microphone in Sounds settings window.

    Please fix the issue with Skype and no microphone. When you will do it or we need to buy another sound card? Thanks!
     
  2. ll_ll

    ll_ll New Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a sb0350 and I have success in recognising the card in the system preferences as a kx sb0350 10k2 [d000] but i don`t have any sound at all! Here are my other specs: ga-g31m-es2l; Q8300; asus 9800gt; sb0350 and running 10.6.8. I have disabled my onboard audio and removed all old kext such as Voodoo...
    This is what shows when i type edspctrl in terminal

    Code:
    ==== E-mu E-DSP initialization
     ==== FPGA is not programmed, upload FPGA firmware...
     Warning: your E-DSP card is not recognized
     Error: FPGA could not be programmed [fffffff5]
     ==== E-DSP Parameters were reset to defaults
     ==== Dock is connected, but appears offline, upload dock firmware...
     Found AudioDock in OFFLINE state, upload FPGA firmware now...
     Warning: your Dock seems to be AudioDock, but it is not recognized
     Error: FPGA could not be programmed [fffffff5]
     FPGA Version: Hana: 11.11, Dock: 11.11, Board: 11
     ==== E-DSP Parameters were reset to defaults
     ==== Current E-DSP status
     Card: 'SB0350 10k2 [d000]'
     Options: b - Hamoa Sync  Dock_offline
     Hana ID: b
     Versions: 11.11, 11.11, 11
     Dock is Powered-On. [0xb]
     WClock: 3 [HANA ADAT-In]
     Def clock: -1
     HANA is Unknown!
     HANA IRQs: b
     SPDIF mode [b]:
         Out: Professional; Copy-protected
         In: Consumer; Copy-protected
     Optical Type: [b] -- Input: ADAT, Output: ADAT
     MIDI In: dock2 , 0202 [b]
     MIDI Out: b
     LEDs: b b b
     ADC pads: b - Dock_1 Dock_2 0202_1 
     DAC pads: b - Dock_1 Dock_2 Dock_4 
     Dock misc: [b] DAC mute: 1101 headphones: 0
     ADAT Unlocked
     SPDIF Locked : 67516
     BNC Locked : 67516
     SPDIF Locked : 67516
     reg 14-1f:[b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] 
     reg 30-3f:[b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b] [b][/QUOTE]
     
  3. fr3q

    fr3q New Member

    Joined:
    Apr 17, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    lion 10.7.3
    i installed kXAudioDriver-1.11b0.dmg on sounds i can see my soundcard emu 0404 but with no audio,also i can't open kX AC97.app and kX Manager.app.Any help?
     
  4. Eugene Gavrilov

    Eugene Gavrilov kX Project Lead Programmer and Coordinator

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Messages:
    3,147
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    48
    Îòâåò: Re: OS X 1.11b0 (BETA) Bug Reports

    Your card is NOT E-DSP, you don't need to run edspctrl.
    Verify 'swap front and rear' option: it is off on macs by default and on on Windows.
    (You need to use kxctrl for changing the option).

    E.
     
  5. wind315

    wind315 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My OS X is 10.7.4 ,install 1.11b0,only output, MIC and input port is not useful. Can you help ? thanks
     
  6. alberto

    alberto New Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello.
    for more than a year that I try to install the kx 1.11b on my Hackintosh.
    I have a 0404.
    In daw I see the device but no sound I hear.
    I have followed the various procedures on the terminal but nothing.
    I promise that I will make a donation if I can get my 0404.
    thanks
     
  7. kostas heritage

    kostas heritage New Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi i have the same problem as wind315 write .... I have the sb0280 audigy 2 on my OS X 10.7.3 only the outputs work , the inputs, kX Manager and AC97 NOT working.... please any help?

    thanks
     

Share This Page

visited