Pax PCI X-Fi All OS Software Suite Summer 2009 +Updated Drivers

Discussion in 'PAX Drivers' started by Robert McClelland, Jul 17, 2009.

  1. lovewave2510

    lovewave2510 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have just installed this package for my Xfixtreme Music on Window 7 Ultimate X86, unfortunately, I do not see DTS an DB tab on my console. Anyone else has this problem? Please help me. ^^
     
  2. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
  3. lovewave2510

    lovewave2510 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, My card is SB0460, it is in the list. When I installed Pax 3.63, it had DTS and DB Tab.
     
  4. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Well I don't know what Youp did to make it to work then. I think creative rebroke the drivers so it can't be done again.
     
  5. lovewave2510

    lovewave2510 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could you give me any suggestion fot this situation?
     
  6. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Not really your welcome to try copy old dat files from data folder put into driver set to see if you get back that way. where the sound cards are.
     
  7. lovewave2510

    lovewave2510 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Please help me make it more clear. I really need it. Thank you so much.
     
  8. Partizan

    Partizan Fun loving criminal

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    58
    Hey Robert!

    Does your pack work with Auzentech X-Fi Prelude 7.1?
     
  9. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    No I haven't done tweaks just yet on them :).
     
    Partizan likes this.
  10. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello all, I am a newb to these forums but heard great things about it. I come here hoping to find a resolution to the issues that plague me, for instance I have a XFI - Platinum Champion Series card and for the life of me it will not work in my surveillance PC. I tried every driver under the sun even these and still get the little error symbol next to my card in hardware profile, I just bought this card from someone yesterday and was eager to run it in my XP system. I will tell you I also have a SB Audigy 2 platinum as well which never worked due to the same issues on either of my machines.

    The system I am trying to get this to work is a slower system which is only used for IR cameras.

    Specs: AMD 2400
    GIgs: 3GB
    HD: 1.5TB
    Video: Nvidia 7600GS
    Video: GeoVIsion DVR card
    Sound: XFI Platinum with I/0
    Network: Linksys Wireless Card

    Error: 10 - Device cannot start!
     
    Last edited: Aug 24, 2009
  11. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Do you know your Device Id by chance mate welcome.
     
  12. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do I get the device id?
    Here is the model #
    Model ID is: SB046655
     
  13. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    from DXDIAG in run box. Then go to Sound. or Save your Dxdiag.
     
  14. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You see that is the problem the card only comes up as a audio multimedia controller and doesnt even show up in DXDiag. I am running XP Sp3, so I dont know if that is an issue...
     
  15. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Did you installed creative official drivers first after freash formated you might need to do that I think?
     
  16. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I purchased the card from someone and he did not have the original CD, so I am assuming that most likely I need the get that original CD. Judging from the model number, I believe it is a Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Champion Series.

    BTW: Robert, I sincerely appreciate your assistance buddy, because at was at the point of tossing this thing in frustration and I really need it for the stuff I do, audio wise.
     
  17. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Np Tell me Do you have power hook up to the sound card? and I/O Bay Drive I got one those ;) Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Champion Series :) hehe It should work with the drivers it's base on it.
     
  18. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wow!, what a dunce, being that I purchased this card from someone with no manual or drivers, I never once realized the card had to powered by a cable. - HAHAHAH

    Well anyways I plugged in the power and started the PC yet to no avail.
     
  19. Robert McClelland

    Robert McClelland I'm An Uncle for 2nd time Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    15,327
    Likes Received:
    253
    Trophy Points:
    108
    Well you got make sure you hook up to your power from your floppy drive to your I/O bay drive :). Make sure The IDE pad is connected too. and power should be look like lighting bolt lite up in red on the sound card. If you want I can PM you My drivers I'm tweaking and messing around with lol. I decided take the bass and treble out support cab and put all tweak in wdm inf and all the sub tweaks back in to support cab to see if that would help :).
     
  20. Team_Phenomenon

    Team_Phenomenon New Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah that would be great, I wish someone had a copy of the original cd as well. I plugged it all in and the power on teh sound card shows the red light.
     

Share This Page

visited