Running Cab Cleaner Correctly?

Discussion in 'Driver Cleaner.NET Support' started by Eat1tal1an, May 13, 2009.

  1. Eat1tal1an

    Eat1tal1an New Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just a quick question.

    Installed the new nVidia BETA GeForce Release 185 drivers, and before installing them, I made sure to use DH Driver Cleaner. Of course I followed all the instructions properly.

    However, one thing I was unsure about was, when running the Cab Cleaner, two .cab files came up;

    The first being Driver.cab and the other SP3.cab

    Since I was unsure of what SP3.cab was, I didn't have Cab Cleaner clean it and only ran it on Driver.cab

    I'm wondering If I was supposed to clean both. I didn't because I figured SP3.cab was a file related to Service Pack 3 and didn't want to cause any problems.

    If someone could give me an answer, I'd like to know. If I was supposed to clean both, I will just repeat the Driver Cleaner process and reinstall the drivers as there does seem to be a bit of system instability now.

    Thanx
     
  2. Eat1tal1an

    Eat1tal1an New Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not even Admins have an answer?
     
  3. mkk

    mkk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    73
    I don't know if SP3 includes any graphics drivers, but in general I would only use the Cab Cleaner part when there's any actual problem showing that might make that necessary.
     
  4. Teme

    Teme Super Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    8,496
    Likes Received:
    174
    Trophy Points:
    73
    sp3.cab is the cab file what you have if you have XP's SP3 installed and it contains some drivers as mkk said.
     
  5. Spike

    Spike Driver Cleaner Maker

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    the sp3 cab is best to clean so that you are sure there are no ati or nvidia drivers in there.
     
  6. Eat1tal1an

    Eat1tal1an New Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Finally.

    Thanx for all the answers.

    look like I'll give this a second go.
     

Share This Page

visited